Pages

Tuesday, March 22

Rahsia Tersembunyi Di Sebalik Duit 1 Dollar.

Rahsia yang dah lama tersembunyi di sebalik duit USD1 nih dan ramai yang tak tau.

Pada yang masih simpan duit ni boleh cuba cari kanta tumbesaran untuk menengok pada duit-duit 1 dollar anda adakah benda ni ada dalam duit tu.

Cara nak tengok boleh lihat gambar dibawah:










Rupanya tersimpan satu lukisan yang masih lonely dari dulu sampai sekarang..

2 comments:

Abang Zam said...

haha..weh..aku tak paham yg forever lonely tu...

amie said...

forever lonely 2 kira smp org yg design duit 2 sdr pasai lukisan ni dan depa nak buat dsgn duit bru lah kot,kalau x katun 2 akan dok dlm 2 smp bebila