Pages

Thursday, March 17

Pelan Baru untuk iphone 4 dari Maxis.




Sesapa yang ingin bertukar wajah dari qwerty keyboard phone kepada skrin sentuh guna jadi keluaran Apple sekarang yang agak rasa bulan2 modai takdak dan mahai gak nak bayaq tak payah risau lagi sebab..

Maxis dah keluaqkan satu lagi yang dipanggil iValue Lite plan.

Apa yang ada bagi plan nih? bole tengok di bawah ni.



Untuk terma dan syarat pembelian henpon ni bolehla hampa pakat-pakat tekan kat sini

Camna..harga agak ok la bagi orang yang jenis duit banyak atau ada tiap2 bulan ada lebihan duit utk pasang lagi satu internet selain broadband pada henpon mahai-mahai camni.

Selamat membeli.

3 comments:

Fazli said...

ada pakej internet unlimited tak?

amie said...

untuk pengetahuan incek fazli. kami di maxis tidak mempunyai sebarang pakej unlimited untuk iphone ivalue mahupon pakej broadband. sekian harap maklum.

hehehe..memang takda rasanya.broadband pon takda limited..try la masuk tgk.klik kat tulisan "sini" tu.

Anonymous said...

boleh terangkan dgn lebih lanjut tak...hehe...masih pening dgn pelan maxis for iphone ni.tq.