Pages

Sunday, March 20

Gambar Terangkat. Memang Terangkat.

Aku tak brapa nak tau apa tajuk yang sesuai pada gambaq ni tapi bila hampa semua tengok mungkin akan terangkat macam orang didalam gambaq ni.

Ini adalah style photo yang sangat baru dan popular ketika ingin mengambil gambaq perkahwinan mahupon ketika bersama kengkawan ramai2 dan akan melompat keudara, selalu kita tengok di facebook,myspace atau apa saja website yang ada style melompat tu cam perkara biasa.

Jadi bagi mencantikkan lagi gambaq dan letak besaq-besaq kat profile picture tu, bolehlah mengkaji tempat dan cara melompat yang lebih berkesan dan tak nampak gelut atau pulun sangat2 masa lompat tu.
















Gambar di atas diinspirasikan oleh Master Of Levitation Natsumi Hayashi. Sangat perfect tanpa mimik muka, cool ja. Memang sempoi gila kot..

3 comments:

Kumbang Jingga said...

memang style lah gambar terbang ni..semua berangan nk jadi david blaine hahahahaha

saya_arief said...

smart.
:D

hatiretak said...

mmg terangkat.haha.
kalau nk tau btul ka dak..tgk ada shadow sesuatu objek tk .kalau ada original,kalau tk kdg2 edit dan kdg2 tk juga