Pages

Sunday, March 6

Angry Birds Meletop Di Facebook.


Di Handphone Angry Birds ni dah berjaya mencatat kutipan untuk download terbanyak yang agak membanggakan sampai 75Juta dan sikit masa lagi ada yang kata game ni akan sampai tahap download ke 100Juta.

Semua download tu dikira download untuk iOS, Android, Symbian dengan WebOS. Jadi untuk menggalakkan lagi peminat game ni untuk lagi main game ni depa dah bersshare untuk letak game ni dalam applications Facebook. Jadi pada peminat Angry Birds yang dah lama nak merasa main game nih bolela try main game nih nanti.

Game ni akan lain dari yang ada di android,iOS,webOS dan Symbian yang dah lama orang main, jadi untuk facebook akan jadi lain sket game neh mungkin dari segi misi dan visi dia lah kot, dan depa gak kata akan rajin update janji kita yang nak guna game ni kena rajin "like" game nih kat facebook.

Jadi aku pikiaq, button "like" tu mungkin akan membagi keuntungan kat pihak syarikat yang buat game nih, Apa pon depa yang kaya kan? Jadi apa lagi..sikit masa lagi dalan sebulan kot akan dilancaqkan di dalam Facebook.

Untuk berita yang lagi pufff boleh klik link dibawah.

Via AngryBirds

1 comment:

Abang said...
This comment has been removed by the author.