Pages

Thursday, February 10

Best iPad Aksesori..best ka? mai tgk.

Jika anda pengguna ipad..gunakan sebaik mungkin ipad anda walaupon ipad yang dapat free..hehehe..

bukan apa..kawan aku yang guna ipad ni dok suruh sangat tulis pasai ipad punya aksesori ni.jadi cari punya cari punya cari..jumpak gak la beberapa aksesori yang bole tahan best gak kalau guna dkt starbuck ka..depan 7-e sambil makan charkoeyteow dengan burger..kompem-kompem keliling orang usha punya..


Apple ipad keyboard dock
Ni adalah multipurpose punya ipad stand bersama dengan keyboard yang mana boleh digunakan bersama pada sudut condong utk ipad..kira dah jadi macam laptop gak benda alah ni.anda hanya klik pada nama akesori ni utk link ke tempat penjualan.

Premium Black Thick Soft Gel Silicone Skin
Bagi yang ingin menjaga rupa bentuk ipad dari terkena calar mungkin yang ni merupakan pilihan yang sesuai untuk anda, dibuat daripada bahan seperti silicon jenis gel yang amat lembut..
iPad car charger
Bagi yang selalu bekejar kesana kemari menggunakan kereta dan ipad..yang ni sesuai untuk anda mengecharge ketika dalam kereta..
Macally DUALUSB Charger for iphone and ipad
Alat ni plak sesuai untuk ipad dan iphone di mana boleh mengejac terus menggunakan cable usb..Bracketron LTM-205-BX Netbook X-type Stand
Ni plak stand dwiguna..bole guna untuk ipad,blackberry playbook,galaxxy tab serta notebook anda yang kecik tu..
Marware SportShell Convertible for iPad
Yang ni case yang agak sempoi..4 dalam satu kot rasanya ni..bole buat jadi macam frame gambaq..senang dipegang jadi takdak la kotor sangat ipad tu kalau guna benda ni.
New Version TrendyDigital WaterGuard Waterproof Case, Waterproof Cover for Apple iPad, Blue Border
Untuk yang last skali ni..waterproof punya case..sempoi gak neh..time hujan bole guna..hehehe..tapi..takkan hari2 nak hujan..menyelam pon takkan nak main game lagi..

Itu sahaja yang best pon..nanti malam akan di update lagi pasai case untuk kakak-kakak yang comel2 punya casing neh.

No comments: