Pages

Sunday, January 23

Mouse utk kaki game.




Sesuai untuk kaki game yang rajin main game di laptop atau pc..mouse ni multi function gak kiranya ni, macam2 boleh buat aku rasa dengan button dia yang kat atas mouse tu pon dah 7 bijik dia letak, kat bawah tu dah rupa macam joystick dah, siap dilabel lagi. Jadi kepada yang buta tak pnah pegang joystick pon dah bleh paham sikit2 kalau main 2-3 jam.Tapi daripada bacaan aku ramai yang tak berapa nak suggest benda ni sbb org yang dah try guna tu kata dalam beminggu dia guna pon dia masih rasa tak sesuai dgn tangan dia. maybe sbb tangan orang puteh tu jari besaq2 kot.kalau jari2 comey2 cam orang asia ni ok lah kot. Selain game dia punya butang kawalan tu boleh sambungkan untuk kita mutekan sound,pada sesapa yang rajin pakai itune utk dgr lagu lah kot, then lagi dia boleh terus shutdown kan pc kita atau nak buat mode sleep pon bole.

Nama yang di bagi untuk model ni ialah Chameleon X-1, jenis wireless dgn tangkapan 2.4ghz, didatangkan dgn cd driver skali. agak renyah gak nak install sbb nak setting kelajuan dia punya mouse utk kesedapan penggunaan dia neh.Banyak butang yang tak brapa aku nak kelaskan sangat dan crita pasai penggunaan dia jadi kat sini aku terus letak dia punya link untuk sapa-sapa yang nak beli supaya lagi paham.

Shogun


Harga dia diletakkan sebanyak USD55. Yang nak try boleh p cari tengok. Ni aku bagi sikit dia punya video utk kita tengok sikit apa yang aku rasa hampa memang tak paham apa aku cerita tadi. sambil baca boleh gak tengok video ni.

1 comment:

Chuck Revenge said...

gerek gila. gua tak tipu! =="
*baru lepas beli joystick+wireless mouse last week.
kalau tau terus beli nie jer. haha.