Pages

Sunday, January 2

Going By The Book korean movies, best..!




Penggemar movie korea akan download atau beli cerita ni kalau depa dengaq kata best.

Tak pecaya kena tengok dan baca apa aku tulis.

sinopsis dia :

cerita ni mengisahkan seorang pegawai polis trafik kalau tak salah aku sbb dah 2 tahun aku tgk crita ni, dia ni amat jujur sampai kan datuk bandar pekan dia kena tahan dengan dia pon dia nak saman, termasuk sorang ketua polis yang baru masuk ke balai tu dia tak lepas.

satu hari kejadian rompakan bank telah terjadi di pekan kecik tersebut, dan seterusnya semakin berleluasa dan polis tak dapat tangkap perompak tu. satu hari ketua polis tu bagi idea supaya semua polis kena terlibat dalam satu lakonan yang akan ditonton di semua setesen teelevisyen seluruh negara. Apa lagi depa pon membuat cabutan untuk tau sapa akan jadi polis, sapa jadi pencuri, dan sapa akan jadi orang awam dalam lakonan tu.

Tup-tup polis jujur dan ikhlas ni pon dapat cabutan awal tu rasa aku dia tak jadi pencuri tapi ketua dia panggil kot dan bagi dia watak pencuri rasa aku. apa lagi dia khatam habis semua buku dengan video pasai rompakan dan dia gak kaji ciri-ciri keselamatan bank di pekan tu untuk dijadikan tempat dia nak merompak nanti.

Dalam aksi-aksi dia ni memang dia terus terusan takkan melepaskan dia punya hostage bak kata kaki game Counter Strike.


Sampaikan ketua polis tu terpaksa merayu supaya mak polis ni kena mai panggey anak dia supaya menyerah diri,pon dia takmau menyerah..kira tuan punya bank ni apa semua dah tau la yang depa ni pon kena belakon gak. banyak aksi-aksi menarik yang tak kering gusi bila kita tengok dan kelicikan si polis ni...

apa kata pakat pi cari atau pinjam ramai2 dvd cerita ni. sangat menarik dan menyentuh hati..

Aku bagi 10 bintang untuk watak hero kita ni.

Apa lagi..jom p beli. Aku dah delete cerita ni,sayangnya..

Mai kita tengok aksi selamba polis and thief one two jaga nieh..



Klik iklan ni untuk maklumat pasal penaja dan promosi.




1 comment:

FarhanaDr said...

Haa.. Bagi yg suka donlod2 tu boleh pi donlod kat sini.. Heehee..

http://gblog85.blogspot.com/2009/10/going-by-book-2007-korean-dvdrip.html

http://www.heavenofdesires.com/going-by-the-book/