Pages

Monday, December 27

Malaysia menang 3-0..tapi laser menjadi persoalan sekarang..?

penuh website dan blog yang dok gebang pasai benda nih..

Bawak laser masuk dalam stadium, geng-geng indonesia plak dok boh baik punya kat malaysia kata menang sebab laser yang ditalakan ke mata penjaga gol depa sampai tak nampak time bila bola masuk sampai 3 kali dalam gawang yang dia sendiri jaga.

Ish..pelik bin ajaib sunggoh, dulu malaysia kalah dengan indonesia masa peringkat kumpulan sebanyak 5-1 tapi isu ni tak dibangkitkan ketika malaysia punya keeper yang kena cahaya laser ni..

tapi saat ni ramai masyarakat alam maya di dunia siber di indonesia yang memang suka pada permainan antara malaysia dan indonesia semalam dok becerita pasai benda ni..Jadi persoalannya adakah semasa masuk stadium selepas ni semua kena buat mcm waktu nak masuk airport kena scanning dulu, kalau lagu tuh start game pkl 8 malam pkl 5 petang dah kena masuk dan pak jaga yang nak kena jaga pintu masuk plak kena letak seramai yang mungkin supaya tak terlepas mamat-mamat penjuai laser dan pakar-pakar penembak laser ni kedalam stadium untuk melakukan aksi tak sepatutnya.aku dah tak tau nak kata apa dah. apa saja yang dlakukan malaysia terus diperkatakan ketika ini. Masa mereka di beri makan dan bantuan oleh pihak yang terbabit yang bagi bantuan di Indonesia takda plak dok kata apa-apa dalam blog ka,facebook ka,twitter ka..

P/s: Bila nak kuaq lagu Peterpan baru tatau.lama dah dok tunggu, agak-agak lagu dalam penjara camna plak dia nak buat si Ariel nih..ops.

Jadi untuk cerita lagi panas dan hot pasai permainan laser ni boleh refer di blog dan anda sila klik disini :

Ohtidak.com

Sokernet.blogspot.com

No comments: