Pages

Saturday, October 15

Android: Pixlr-O-Matic

Semalam aku story kat hampa pasai kamera pudding, jadi hari ni kita sembang pasai software utk edit gambaq pulak, yang ni tak payah kamera henpon yang pixel besaq-besaq, paling kurang 3Megapixel dah cukup baik, janji gambaq diambil dalam keadaan baik, sharp, cantik dari segi cahaya warna dan adengan dalam gambaq tu.

Lepas dah tangkap boleh terus edit guna natang neh, banyak benda buleh buat dengan masukkan dia punya efek dan lelain.




Sesuai untuk android dan iOS

Via pixlr-o-matic

3 comments:

Abang Zam said...

ini juga sangat setail
akan aku downlod untuk kegunaan iPhone aku lagi 20 tahun

✖[Hanjiechan]✖ said...

fuh!glew best punye style!tq for dis!!wuhuu~

mizan said...

ini memang amat stail..aku dok guna yang ni la nih dgn pudding.
tunggu instagram utk android lak la..maybe lagi 5 years.