Pages

Thursday, September 8

Part Last Yang Anda Tertinggal Dalam Filem Captain America.

Aku baru lepas layan movie Captain America, tunggu punya tunggu dari nama pelakon sampai penaja filem nih ada satu trailer yang aku rasa ramai dah keluaq panggung wayang masa tu, trailer The Avengers. Jom sama-sama tengok..confirm syiok lagi lepas ni..Semua ada..



Keluang Man bila nak buat movie? hehehe..

2 comments:

*rainyscream* said...

saya tengok!!! time tu dalam pawagam bole bilang guna jari je. patut la kawan saya tak abgi keluar dulu.coming soon~~

mizan said...

sapa tak tengok memang rugi kan2?? hahaha..nice sbb tak keluaq, saya baru tgk di bilik ja movie tu, baru lepas download petang tadi