Pages

Thursday, September 8

Khas Untuk Pengguna Hotlink Atau Maxis: Topup Naik Harga.

Kepada pelanggan maxis atau lebih dikenali dengan Hotlink bagi prabayar jenis topup neh jom tengok satu gambaq yang aku nak share, lepas ni kita akan kerugian yang agak membebankan duit syiling kita bila nak topup disebabkan hotlink nak kita tanggung cukai topup yang depa guna utk bayaq kertas atau bayaq kepada peniaga topup tu, jadi aku rasa lepas ni topup yang jenis guna buku tu pon akan tetap lagi la naik harga..harga-harga yang akan digunakan ada terselit di dalam gambaq ni.




Jadi lepas neh pakat-pakat kena pakai line la, agak-agak ada dak postpaid yang sebulan rm10? heheheh

Cekik darah sungguh..

3 comments:

nasarudin said...

samaj e bro..semua TELCO nak suruh kita cover caj perkhidmatan.untung besa pon kita kena tanggung juga..sengkek kita juga,kaya dorang..

shat said...

cap ayam la. semua nak kena bayar. T___T

mizan said...

nak buat lagu mana, tu cara depa cari makan, tapi agak-agak la kan...