Pages

Saturday, September 17

Facebook Statik Bar.

Sedarkah anda semua pengguna facebook malaysia yang mana ada sikit perubahan pada kepala atas page facebook anda apabila discrollkan kebawah bar bahagian atas masih berada disitu? Layan video di bawah untuk lebih faham...



Patot aku rasa cam ada something tak kena kat facebook aku.

Kredit kepada amanz.my

1 comment:

NA said...

tapi sekarang dah okay balik. fb ni merosakkan otak je buat kita fikir ape yg lain kat acc kita haha