Pages

Wednesday, August 24

Tangkap Gambar Fesyen Silhouttes.


Gambaq yang akan aku share ni bersimpulan bahasa skit aku pon tak reti nak terang camana, tapi yang aku tau selalu mat-mat LOMO memang minat amik gambaq camnih tambah-tambah kalau ada kamera model HOLGA tu..gambaq ni di ambik di negara china yang memaparkan penduduk China dan dia punya town bernama Beijing. Taktau apa tu Beijing? Sila google.com okeh?










Diekspresikan oleh mamat orang puteh makan bun ja hari-hari bernama Jasper James, dia ni photographer tepu gak nih, nak tengok bahan-bahan hasil ujikaji dia bleh la p test kat link bawah nih.


5 comments:

Sya Isya said...

wah, cantik r...terus usha link tu

Boy Bangsar said...

memang sangat chanteks nih...cubala edit pakai photoshop, kalau nak lagi real kena la beli kamera LOMO.

Taufan Bin Ribut said...

cun bro..p cam ne ek die wat gambar cam ni?

Entri Terkini : Shopping Raya yang sakan

Entri terdahulu : Mercun rocket buat aku terbang tinggi-tinggi

Miss Kotak said...

cunnnn :D

Boy Bangsar said...

taufan: kalau lomo boleh terus amik camnih, combined 2 tempat dlm satu gambaq, kalau dslr aku tatau

miss kotak: memang sangat cun n