Pages

Monday, August 1

Planking Terbaik Harini.

Dah ramai tau pasai menatang planking nih? Aku baru ja tau lepas dapat tengok kat beberapa picture yang di upload oleh mutual friend kepada friends aku di dalam mukabuku.com haritu, jadi hari ni aku nak bagi satu lagi gambaq yang manusia tak leh nak buat..hehe..jom layan ini planking.








Nak tau apa tu planking? Boleh baca kat link bawah ni yang dah aku sediakan khas untuk hampa..


2 comments:

Hans said...

hehehe
kalau ada yg boleh buat memang hebat la

nawal addina said...

haha , penah try n tersungur sembah bumi . wakakaka . saket ohh -.-