Pages

Tuesday, July 12

Tesco Paling Grand Terdapat Di South Korea.

Pernah tak terpikiaq bagi sesapa yang rasa barangan dalam peti sejuk kat umah tu yang dah habis dan masa nak naik train telupa nak singgah Giant atau pasaraya membeli belah terkemuka di Malaysia nih.Ni mungkin boleh terjadi kalau hampa semua dok tinggal di South Korea pasai sebelum nak naik train hampa boleh shopping dlu barang dapoq dan lepas shopping tu barang akan terus sampai ke depan muka anda lepas bukak pintu rumah anda. Hebat bukan? Jom tengok.









Dengan hanya scan QR code barang yang ada di steseyen train nih,,hampa boleh beli apa saja yang hampa suka..ini dipanggil Tesco Homeplus. Jangan scan sampai terlepas train pulak..

6 comments:

MissNadh said...

wahh..terbaik ! maju sgt dah

Encik Amie said...

memang sangat maju depa nih..hahaha..nak laicikang satu..! ada juai dak tatau.

Monster Siti said...

terbaik ahh!

~Shy~ said...

tesco kat korea dipanggil HOMEPLUS..:)

Taufan Bin Ribut said...

malaysian bile lah agak nye kan nak cam tu kalau rakyat pon keje nak bertelagah..



Entri terkini : Bro,gua pon pakai p1 wimax gak lah!
Entri sebelum :Aku vs Camera dan korang yang gile camera
Watch my video songs ^_^

Umihoney said...

thats so cool