Pages

Wednesday, June 29

Park Basikal Disini Please..

Mungkin tidak sesuai di letak di pekan-pekan atau di kawasan Malaysia sebab basikal fixie memang mahai di sini jadi payah nak park, mungkin lebih elok dibuat sebagai alat penghias laman depan kedai menjual  basikal bernama Heng Huat saja..tempat parking basikal atau orang utara panggil "Gerek" ni adalah memang rajin kita dapat tengok dalam dvd filem atau drama jepun yang dulu-dulu atau zaman komunis semua tu, tapi yang ni dah di upgrade sikit menjadi beberapa bentuk yang agak nice, hot,sexy, membantu pengguna gerek yang menyandang beg laptop Apple kena "Gherit" tu...jom layan bersama...









Memang agak menarik..buleh buat letak di Universiti ni, haramkan bawak motor dan kereta di universiti baru best..hahahah..sep duit PTPTN budak-budak.

3 comments:

jan said...

maju!hehehe

Encik Amie said...

kat bangunan Maju Junction wajib letak camnih..hahaha

EARNic said...

hahaha comellll. rasa nak naik beskal pulak