Pages

Tuesday, June 28

iPhone Case Yang Mungkin Membatalkan Puasa Anda.

Sebelum membuka lembaran baru dengan N3 terbaru kat belogapasajajadi, memohon maaf sebab aku punya kepala agak bengong kebelakangan ni dan badan ada sikit letih, jadi otak tak dapat berfungsi dengan baik untuk membahasakan diri dan menceritakan pahit mahung di belog nih, so ni aku hadiahkan N3 terbaru dari BLM..diharap anda tak tokak henset anda sudahla..

Mungkin ramai yang sangka makanan jepun yang ada diatas sekeping iphone ni adalah sejenis makanan yang serius shit betoi, tapi memang agak realistik design casing untuk iphone ni yang aku rasa boleh menggugat keimanan di bulan puasa kengkawan yang beragama islam, dicipta dan diberi nama sebagai iMeshi.









Dia bukan saja ada yang gambaq dalam ni, tapi sangat-sangat banyak sampaikan aku rasa macam pi pilih kat pasaq malam saja, hahahahah..telioq pon ada jugak tengok, mentang-mentang aku pon tengah lapaq jugak masa taip pasai menatang nih, untuk lagi lapaq boleh la masuk web kat bawah ni...sesuai jugak untuk Sony Xperia X10...


3 comments:

Hans said...

hehehehe
memang menggoda puasa nih kalau gini la rupanya
hahahaha

Juvana Episod 10

✖[Hanjiechan]✖ said...

iphone tuk dimakan??nom3~

Encik Amie said...

hans: memang sangat menggda gila2 ni..

hanjiechan : tatau la buleh makan ka dak, tapi memang sejenis binaan daripada rupa makanan sebenaq.