Pages

Wednesday, June 1

Dress Pompuan Yang Unik.

Semalah aku dah post satu entry pasai pakaian pompuan yang jenis buatan kertas punya..hari ni aku nak tambah lagi skit jenis-jenis yang unik dan pelik gak bila di pakai, tatau la leh pakai dan tahan lama mana...silap2..cayaq pon ada gak kalau pakai..


Dress Pesyen Setar Wars

Dress Pesyen Kelip Baju Masa Nak Sidai Kain Tu.


Dress Jenis Tanam Pokok Bunga


Dress Buatan Cokelat Tak Cayaq Di Mulut Tapi Cayaq Di Badan


Dress Dari Mancis Api Cap Cili


Dress Getah Balut Nasi Mamak



Dress Daun Hijau


Dress LED


Dress Surat Khabaq

Macam-macam jenis dok ada la nih, silalah pilih..hahahaha..agak2 berani menonjol di shopping kompleks dak dengan dress nih???

3 comments:

mOon jOhari said...

dress cOklat menjadi pilihan..kalo lapaQ buley kuteh makan...hahahahahaa

cik azeya said...

nak yg coklet tu, sedap!

Encik Amie said...

haha..aziya..mmg sedap..mau ka pakai keluaq jalan2 tengah hari rembang.