Pages

Tuesday, May 17

Style Baru Cara Ambil Gambar Utk Profile Picture Facebook. Bedarah Hidung.

Sebelum-sebelum ni aku pernah bagi serba sedikit cara mengambil gambar untuk diletakkan di facebook punya profile picture sambil letak caption "gemoks tak kitew?". Jadi hari ni aku nak bagi  kat hampa satu fenomena baru untuk gambar yang boleh jugak mendapat komen yang melimpah ruah.


Gambaq ni aku panggil berdarah hidung.










Berdarah hidung dak tengok..??!

6 comments:

TinaSofea said...

GEMPAK XD

Encik Amie said...

hahaha..nak tiru la tu.

soooooour said...

letak gambo muka ngh u'uk jela..lg kreatif...

Encik Amie said...

yg tu dlm pembikinan, hahaha..akan ada nanti..tunggu..tapi yang tu kena bagi atas 18 tahun ja tengok dan bukan jenis skema sangat

✖[Hanji℮chan]✖ said...

waa~ini sanad style..ske pic yg fes 2..huhu..

Abang Zam said...

aku nk try bubuh gamba aku tgh melancap lah

kahkahkahkah!