Pages

Wednesday, May 25

Nak cari pakaian dan barang untuk wanita? Meh masuk sini.

La ni semua pakat dok beli barang cam baju dan sebagainya secara online kan? bangun pagi bukak pintu abang posto dah mai dok ghenyeh kat depan muka pintu rumah sambil bawak bungkusan, ala cam iklan PosLaju yang dok ada kat tv tu...

Jadi ni ada kedai terbaru dan barang dia sempoi-sempoi jugak..tak kisah dari baju jenis ala-ala korean girl yang group Generation tu ataupon kepada tshirt wanita, Tengok gambaq di bawah.






Bukan setakat nih saja, dia punya Brooch pon ada yang aku rasa memang comel dan tak penah tengok lagi orang pakai, mungkin anda di luar sana boleh pakai.Khas untuk wanita bertudung...aku tatau kalau tudung Hana Tajima tu guna natang ni ka dak, tapi apa pon agak comey gak, sesuai dengan gadis muda remaja la nih.







So apa lagi, jom la kaklong,mak long pakat pi pilih kat link bawah nih..

Mesti Pilih atau boleh cari guna nama ni kat facebook.Jangan lupa pi tengok, gua rasa dia punya harga memang okay bai tolak tambah lu nak pi korea, nak pakai penterjemah lagi nak beli barang, yang ni online ja, pilih yang mana nak, buka cimb click ka, maybank2u ka..teruih boleh dah beli, tunggu esok lusa da bole dapat barang..senang dan cepat..

3 comments:

sharifah medula said...

haha gambar no. 2 sama mcm baju buat gi opis.

✖[Hanjiechan]✖ said...

da add dah..hehe..^_^

Encik Amie said...

terima kasih pada yang sudi add dan masuk kat sini..kehkeh..