Pages

Sunday, May 29

MatLuthfi Pelopor Baru Video Di Youtube..Dia Orang Kedah Gak..

Sapa penah tengok video seumpama Vlog cam Maria Elena? Mamat ni lain skit dari dia..dia memang sempoi..viewer pon padat dan ramai..jom layan video dia nih..








Aku tak tau pulak nama sebenaq dia apa. Yang aku tau, nama dia Mat Luthfi. Dia asal Sungai Petani, Kedah. Sekolah Menengah Kebangsaan Kota Kuala Muda, 2003-2005. Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Kubang Pasu, 2006-2007. Sekarang study kat Curtin University dan menetap kat Perth, Memang awesome dia nih..lagi gempak dari Anwar Hadi punya video..nak layan lagi buleh cari sumber dengan menaip nama dia nih di Youtube atau orang kedah panggey tiubhangdotcom

Biodata dia nih aku bulih daripada blog SolihinZubir.

3 comments:

Ain said...

vid yg 1st tu dah penah tgk. comel je. hahaha
2nd vid tu 1st time tgk. gelak sampai meleleh air liur!

Encik Amie said...

memang best sgt kan cik ain,haha. Tudia..anuat hadi.

✖[Hanjiechan]✖ said...

hahah!mamat ni!ske sgt video die..video die yg paling best bg org,video tajuk "bukan semua cantik subjektif"..pndai b'lakon mamat ni..klakar sgt2..comel pown ye..haha..