Pages

Friday, May 13

Kreativiti Menggunakan Tin.

Tin itu sangat sempoi bila ramai yang banyak idea nak buat apa saja menggunakan tin termasuk tin sardin cap ayam, cewah promote blog aku yg lg satu plak padahai da lama tak update blog tu..keke..



ok ari ni aku nak share tin yang di susun banyak-banyak menjadi satu rekabentuk yang sempoi..

























Gambaq ladybird yang bawah sekali nih la paling masyhukk...hahasiap buat bentuk daun tu..

3 comments:

Cik Yatt said...

semat2..soh die wat muke al bole tak?? hhahaa

Encik Amie said...

al mana cik yat?

Abang Zam said...

semart..kalau runtuh pun semart!
kahkahkah