Pages

Monday, May 16

Gadis Sekarang Minat Kpop.

K pop atau nama saintifiknya adalah Kulit secerah popia dan sama gebu, bagi gadis zaman la ni, asai kata jumpa pakwe yang pakai macam Kpop nih tak kira la kulit kawan tu gebu ka, jenis jerawat batu mahupon hitam merelit cam aku sekalipon, asai pakai ala-ala k pop, rambut belah muka, kompem akan menjadi kegilaan walaupon anda seorang yang busuk dan belemos bak kata orang kl dan kedah.

Nak tau pakaian camana yang di minati? Jom tengok tang sini.





Pastikan gambar di facebook anda serupa camni, gaya mesti jambu walaupon macam jambu busuk.

Dan lagi, accesories dan beberapa makeover untuk ditambah ke pakaian atau muka perlu di ambik kira..seperti gambaq di bawah, pakai sarung tangan buruh binaan pon bole, janji gunakan dye untuk pakaian.



Bukan setakat ni saja, pastikan anda menggunakan headphone sambil mendengar lagu mp3 sambil do bersiul dan jalan cam gaya artis korea...

Apa yang dapat aku buat konkulusi di sini adalah, aku rasa macam nak K-Pak ja mamat yang sama kaler dgn minyak hitam yang pakai macam nih, geram bila....tengok gambaq bawah ni pon lagila geram..jenis cam pesyen bawah ni la aku tengok kemarin dulu mamat tu pakai...ish ish..keja nak kata ja..astaghfirullah...






Rasa nak K-PAK ja kan2??? hahahahahhahahahambool.

5 comments:

Magrib said...

naik menyampak aku K-pop malaysia tuh.. da la itam.. huhu anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

Encik Amie said...

amboih, nama pon maghrib, komen pon time2 maghrib gak, elok la tu..hahaha..terima kasih kerana memuji..nanti ada masa saya tnegok yang pasai simbah asid tu .

✖[Hanji℮chan]✖ said...

haha..tulun la..im not..>.<

Encik Amie said...

haha..seriously?

me2day said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at my blog. Check out my latest post : Situation Dialogue 1