Pages

Wednesday, March 2

Video Lawak.

Pernah tengok video miming paling lawak dak?

Kalau dah pernah cuba bandingkan dengan video ini..

Miming suda ok dengan lagu opera tu..tapi bila dia mula nak tarik suara kepada key yang lagi tinggi..aku rasa...

mamat nih mula nak betukaq jadi incredible hulk atau pon Predator termasuk nak jadi Super Saiya..

Tak paham? Kalau nak paham kena la tgk video ni sampai habis dan sila sediakan tisu serta berdiri jauh dari laptop..takot laptop tu dihempas plak..yang guna desktop takpa..monitor sekarang murah-murah dah..kalau laptop punya monitor atau lcd skrin tu mau rm700 gak sekeping.

Apa lagi..dok cakap banyak pon tak guna..jom kita tengok sama2...serius lawak dengan kelakuan muka yang agak membuatkan anda geram.

3 comments:

hana said...

ala...
masalah betol la nk tgk vid...
berukband nh lembab tahap siput betol la...

✖[Hanji℮chan N℮kℴ]✖ said...

haha..blom tgk pown da gelak baca intro die..pas tgk lg la x benti gelak!hahahaha..xD

amie said...

hana: takpa..slow2 kayuh org kata..sy pon update blog pakai broadband jugak..tapi still tabah menunggu nak upload gambar or ape2..hehe

adik hanjiechan neko : memang lawak pon,tengok saja la muka mamat nih...