Pages

Friday, March 11

Tisu Jamban Kreatif.

Beberapa tisu jamban telah dikesan dan nampaknya menjadi trend zaman sekarang ni dimana boleh digunakan untuk memikat perempuan, menghabiskan masa berjam-jam di jamban.

Untuk sama-sama nak tau dengan lebih lanjut boleh cuba try test tengok.
















Tisu jamban yang kaler ijau tu jenis glow in the dark, yang hitam tu untuk yang jenis elegan dan elit skit, pastu yang ada macam tajam-tajam tu plak jenis kaktus..banyak sunggoh la ni, yang muka hantu tu jenis crita hantu kot.
Origami ada,sudoku ada,duit ada..nak apa lagi? Agak-agak nak calit dak? Hehehe..

3 comments:

Abang Zam said...

ahaha..yg sudoku ntah2 esok pun tak kuar jamban

amie said...

hahaha..gamaknya lagu tu la..abang zam ni tau mana pasai blog ni..cecite..ceciter.

Ainn Hazwany said...

tisu yang ada line line macam buku sekolah tu sangaaaattttt membantu bebudak sekolah nak siapkan kerja sekolah dalam keadaan paling selesa....