Pages

Sunday, March 27

Rumah Berkonsepkan Kertas Yang Dilukis. Memang Jadi.

Memang marveles. Seni itu indah orang kata dan kalau diguna dengan betol akan nampak serius wow dan kalau tak betul orang akan cakap serius shit.

Dicipta oleh seorang bernama Duo Lucho yang mencipta segalanya di dalam sebijik apartment daripada kertas daripada tempat lap kaki,katil,alatan dapor dan segalanya dan gambar terakhir memang sangat kredit kat dia.









Dan yang penting gambaq kereta ni yang paling amat menakjubkan..memang marveles, nampak real kot.






Hahahaha..sempoi dan kreatif, imaginasi tinggi dan research yang banyak dan paling penting keazaman dan semangat selalu dok cuba yang memang sangat penting.

Jangan putus asa kepada semua. Selamat berblogging.

2 comments:

Abang Zam said...

ahaha..asal kereta tu eksiden!

amie said...

aku rasa kalau dia buat kereta yang perfect mesti bila angin mai laju terus kereta tu terbang, jadi dia buat la kereta yang eksiden dgn tiang tu, bole la kreta melekat kat situ...heheh..agaknya la kan..mana la aku tau..tapi sempoi kot.