Pages

Friday, March 25

Lukisan 3D Guna Kapur Tulis Yang Cool.

Lukisan mana tak cool kan? Lukisan orang lidi pon nampak cool, tapi yang ni dia memang lain macam sikit la, nampak macam sepesel efek pon ada.

Lukisan dilukis oleh seorang pelukis cina yang dipanggil "Chalk God" oleh peminat atau kipassusahmati dia nih, nama dia yang betol dalam internet ialah Mr.Hou.

Lukisan jenis ni selalunya dilukis di jalanan sebab boleh menarik perhatian orang ramai bila tengah melukis tu dan diharapkan DBKL tak mai kacau masa tengah lukis ni..










Gambar bercucuk tanam tu paling suka,hahaha, da macam main game farmville kat facebook dah,tunggu masa nak naik buah ja.

2 comments:

Abang Zam said...

setail doh..haha

beeha ben said...

kagum giler!!! hihi...tak susah tapi susah nak jadi mcm ni...hee..