Pages

Sunday, March 20

Blog Sembang Kencang.Satu Lagi Blog Terbaik.




Sapa penah masuk Blog Hanjeng? Kalini nak share satu lagi blog menceritakan masalah, mungkin akan ada persamaan antara blog hanjeng dengan blog sembang kencang tapi blog hanjeng tulisan daripada abang hanjeng yang masih belom kawin2.. Sembang kencang plak blog incik firdaus yang sudah kawin.

Yang best pasai blog ni? di tulis oleh orang yang tulisannya ditulis secara merapu tapi sempoi tak ingat.

Tajuk yang paling aku suka dalam blog ni adalah :

Canon Seri Budi..

Hahaha..memang terbaik..tak pecaya?

Jom pakat baca dengan hanya klik tang sini Blog Sembang Kencang

1 comment:

Alexandriana Alia said...

dah lebih setahun baca blog sembang kencang, ada je idea dia yang sempi habis. hehee