Pages

Wednesday, February 9

Surat Cuti Sakit Luaq Negara Yang Funny.

Selalu zaman stadi dulu ada la gak dengaq macam2 jenis MC yang di ambik student bila takmau attend kelas lecturer memana yang depa tak suka.

selalu kita tengok mc yang dibuat di dalam negara ja.. kali ni nak tunjuk sikit beberapa jenis surat cuti sakit yang ditipu oleh warga luar negara plak..

Ada yang ok dan ada yang tak pnah tepikiaq pon.






Gambar di bawah ni menunjukkan yang kawan ni terlalu mabok untuk pi pejabat aku rasa ni.Tiap hari isnin saja kawan ni jumpak doktor..ada gila ka?




Gambaq diatas ni membuatkan orang ramai takmau buat keja yang kena banyak pikiaq dah la lepas ni sebab banyak pikiaq akan menyebabkan anda senang sakit.





Ni plak surat dari tok bomoh..pergh..caya la tok moh..sempoi gila..siap ada surat sakit tu..gempak abis neh..slama aku tau tak pnah lagi la tok bomoh ada surat cuti sakit camni..Lepas ni ada la kot lepas kerajaan dah menguatkuasakan kalau nak jadi ahli perubatan tradisional kena ada Degree.Satu lagi rasa aku kat Bizana ni kalau depa jadi naik darah atau marah senang dapat cuti kot..kira dapat pelepasan cuti la..lama sunggoh dapat cuti.






Budak ni lagi style..dia guna iphone application terus untuk buat surat sakit..haha..betoi2 punya nak cuti kalau lagu ni.


Harap-harap penduduk malaysia yang bekerja atau belajaq lagi skarang ni takdak la sampai sanggup buat perangai lagu nieh no..tambah-tambah cam surat yang bawah ni..dari Barrack Obama kot budak 10 tahun ni bagi kat cikgu dia sebab dia takmai sekolah..agak2 dia bleh lepas ka dak??


2 comments:

Amiey White said...

yang last tu x boleh blah hahaha

nelly said...

haha ..
kelakar !!