Pages

Monday, February 28

Pagi ni bayar saman yg baru 10 hari.

Penat btoi,smalam aku dah beratoq baik punya panjang tup2 kena blik pasai kaunter dah tutup. Jadi pg ni sblm pkul 8 mai memacak kat sini dengan org yg mai nk byr saman 5taun lpas smp bw mai file mcm nak p interview,brapa keping dok ada tataula, inilah masalah orang kita yg dok buat kelaku 'takpa'.last2 menyusah diri dan famili kes nak byr saman tapi kat umah mkn ubi kayu saja.haish..
Sdap bila rebus cecah sama madu xpun gula..
Kat sini aku bukan nak mengata sebab aku pun lebeh kurang saja. Bak kata pakcik sarjan tadi,dok beratoq apa panjang2,esok lusa blh mai byr lagi cuma harga saja yang jadi lain mcm. Jadi mcm mana? Nak byr untk harga 50percent atau harga yg xkna ptg lg. Tepuk poket tanya diri.kalau poket tebal blh undur diri dan hitamkan nama anda di pejbt polis. . Hahaha,bayar saman anda sebelum segalanya hitam belaka.mintak maaf pasai dok beleter ja xdak gambr,tgah beratoq smbl update guna opera mini mobile ni,bila lagi nak guna bila dah boring dan free mcm ni. Sat lg blik aku letak gambr pulak.

1 comment:

a n a s t a s y e a said...

Emm .. kalau dah kena saman .. kena la bayar. kalau tak .. kena blacklist. =)

ps: Datang nak check entry untuk bloglist anastasyea bulan mac 2011. Tak ada pun .. Tarikh tutup 2 Mac 2011 k. =)

anastasyea's latest post .. Anonymous masih tak puas !