Pages

Wednesday, February 2

Gambar yang kreatif,membuat anda tergelak dan sbgnya..

Memang sangat kreatif,lawak dan macam2 rasa yang ada bila menengok gambaq ni.

Sebab apa? sebab gambaq dalam ni mempunyai semuanya sekali, design rekaan yang amat menarik perhatian orang ramai ketika diluar atau di dalam rumah anda sekalipon.

Mungkin boleh meningkatkan rasa ke"egoan" anda kalau anda ada benda-benda ni atau barang-barang ni dirumah.

Apa lagi..jom pakat-pakat pilih yang mana berkenan dihati.


Untuk gadis yang nak jaga diri, boleh bawak payung ni time jalan berseorangan,cool dak? hahaha..boleh jadik senjata mempertahankan diri,dah rupa cam pedang dah ni.Tolong perhatikan betoi2..ini bukan biskut cap pingpong ya adik2.


Jika kengkawan atau mak mertua pi kerumah tolong bagitau yang ini bukan printer ya..ini ialah mesin membakaq roti.Kerusi ni boleh dilipat-lipat daripada utk seorang pengguna sehingga ke tiga pengguna..


Kalau abang-abang atau kakak yang ada anak kecik yang malas nak bukak seluaq anak untuk tukar lampin,mungkin lampin ni boleh menjadi pilihan semasa membeli, senang..rupa pon dah macam jeans levi's dah...


Siaran tv tamat,sila tidoq..ini bantal tidoq.


Jika menggunakan komputer dirumah dan ada banyak lalat dok main depan skrin atau di dikawasan sekitar, mousepad ini boleh menjadi hak milik anda, senang,mudah dan cepat sekali mencapai lalat2 tu untuk di tampaq2.Ini bukan gambar separuh bogel, sila perhati betol2.kalau nak orang ramai perhatikan anda boleh cuba beli baju ini.

Sesuai digunakan untuk menambah selera makan anak anda, tapi..kalau anda jenis orang yang pentingkan masa jangan beli, mungkin anak anda takkan bergerak dari meja makan kalau camni atau tak makan langsung apa yang ada dalam pinggan ni.

No comments: