Pages

Monday, February 14

ApaSajaJadi-1tube.my macam tiubhangdotkom tapi versi malaysia.


Sebelum ni nak post apa pon atau nak upload kena masuk tiughangdotkom dulu baru leh upload atau tengok video lawak,ganas,versi pancung pala aku tatau la ada ka dak, dahtu trailer movie terbaru,bideoklip dan macam-macam lagi yang kita dok cari.

Kalini Malaysia lagi skali membuat satu website yang dicipta khas untuk rakyatnya mengepos video kat situ cam website terbaik dari US iaitu youtube.com.

Aku tak try lagi tapi pada sapa-sapa nak try bolehlah p masuk jengok kat dalam tu apa ada. Nak terus daftar dan upload terus pon boleh, tapi just boleh upload sebanyak 500MB saja limit dia..Megabite ya bikan Gigabite..nanti lebih2 anda yang kena bite plak.

So..apa dok tunggu lagi..pi la terjah..

kata hikmat dari kerajaan seluruh dunia : jangan beli barang cetak rompak..tiru takpa..janji ubah2 sikit saja.

1tube.my

2 comments: