Pages

Sunday, February 13

ApaSajaJadi? Justin Bibiiaq dah cukoq kepala?



Hahahaha..menangeh aku rasa orang-orang yang dah beli tiket nak p tengok concert..

Meraung satu hostel akak-akak yang ngaji di universiti,kolej-kolej, rumah pangsa,minah-minah indon yang keja kilang,jaga baby sambil nyanyi lagu "baby" time bancuh susu kat anak tuan rumah dan paklong-paklong kedai kopi yang rajin dok cakap "never say never"..hahaha..tu tak temasok akak-akak lembot tinggi cam zirafah badan macam mister universe jalan bawak tas tangan sambil kepit adik celah paha sebab ketat sangat pakai seluaq jeans saiz 28 cutting perempuan..

Apa pun jangan risau..ni dia punya appearance untuk satu rancangan live sesi sembang kencang di dalam sebuah rancangan bernama Jimmy Kimmel Live yang berlangsung di Amarika Syarikat pada kemarin atau kemarin dlu..aku pon tak brapa nak tau sangat..tapi tadi saja dok godek2 tengok memang nampak botak gak dia ni.

Nak tau lebih lanjut bolehla masuk website ni utk keterangan umum.

Gambar diatas sesuai ditonton oleh semua golongan masyarakat malaysia termasuk melayuu,india,cina,cindia,sarawakian.sabahan,pendatang asing,pendatang tanpa izin dan segala "pen.." lagi yang ada.

Justin bibir kata" apa ada hal aku botak kepala..lagi tiut miut towtt...janji u minat suarew i darie i owtehhh..

2 comments:

umihoney said...

LOL

amie said...

hehehe..gelak kuat2 tu cover sikit kakak.. :P