Pages

Sunday, February 13

3 Kempen Baru dari Nuffnang.




Apa itu BE? apa itu kempen? sebelum ni sepatah haram pon aku tak tau apa menatang ni..la ni sejak buat blog dalam 3 bulan ni baru la aku tau serba sikit pasai Nuffnang ni dan camna nak dapatkan sikit duit daripada apa yang aku tulis ni.

Tapi tu la..masih kena bertanya kat orang yang lagi. Jadi dalam 3 hari yang lepas aku dapat kempen nuffnang buat ke 2 kali sebab yang pertama aku dah dapat lepas sebulan aku mula menulis blog ni iaitu daripada Celcom Xpax. Kalini plak bole tahan dia punya pengiklan tak lain tak bukan Nestle, LG dan jugak AXE Police.

Ni lah kalau hampa nampak iklan di atas, bawah entry dan kanan pada iklan tu akan tekeluaq depa punya iklan tu.

Alhamdulillah..semakin laju duit masyuk hari2 dari berapa sen kepada puloh sen..walaupon tak banyak tapi kalau ujung tahun ni ada RM2k pon dah cukup bagos dah..hehe..

Lepas ni aku akan try review plak pasal aku punya kempen2 ni punya produk..

2 comments:

ken said...

cool.. keep it up... saya mau pun :)

saya_arief said...

best woo..
lame xdapat BE.