Pages

Sunday, February 20

3 Jenis Lens untuk henpon.Yang ni memang cool habis..semua henpon boleh pakai tak kira henpon blackberry ka,blueberry ka,suny ericsson ka atau apa saja jenis henpon yang berkamera boleh try pakai lens nih.

3 jenis lense tu ialah jenis Fisheye, Macro dan Wide Angle.

Dijual dengan harga berasingan atau dalam set cam set pinggan mangkok atau set makan 2 orang secara kembong perot di kedai makan kat memana yang ada buat pakej camni..

Aku rasa yang ni cool sebab dia tak dikhaskan atau dikhususkan kepada henpon model apa pon termasuk henpon aku bole pakai gak walaupon model w660i saja.

Bak kata review dalam web yang aku baca nih dia kata lense ni akan buat kita jatuh cinta sebab dia punya lense memang akan buat gambaq tu jadi cantik cam pakai dslr punya camera.

Pastu kalau yang suka tu membeli lens camera yang macro dia datang bersama dengan camera wide angle...kira 2 dalam satulah.

Jadi spesifikasi dia plak boleh rujuk kat sini : Lens


Ni beberapa gambaq yang aku tibai di dalam web tuh..ppufff..lawa kot..dia takyah pakai housing apa2 utk bagi kamera tu lekat tapi just terus letak camera tu ja sebab dia ada magnetic ring...
Super cool kan dia punya gambaq bila amek guna henpon blackberry tu..hahaha..kalau ada kredit kad dah beli dah ni..
Ni plak link untuk lenses iphone tu.Iphone Lens

No comments: